[rstr_selector]

U akciji „Grom 1“ u Čačku uhapšeno 10 dilera

U okviru akcije „Grom 1“, koja je danas sprovedena na području Moravičkog okruga, pripadnici Policijske uprave u Čačku, izvršili su 36 pretresa na više lokacija i zaplenili oko 300 grama raznih narkotika, 5 stabljika i 42 semenke marihuane, 71 tabletu koje se mogu zloupotrebiti kao narkotici, a pronađena je i oduzeta jedna lovačka puška i jedan karabin. Pronađene su i dve merne vage.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga, kao i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, čačanska kriminalistička policija je, danas, po odobrenju Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, donela rešenja o zadržavanju deset osumnjičenih lica: S.J. (23), M.N. (33), N.M. (23), S.T. (30), N.M. (24), A.S. (24), M.P. (32), N.P. (28), svi iz Čačka. Takođe, tokom današnje akcije doneto je rešenje o zadržavanju osumnjičenom D.O. (26) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, i osumnjičenom M.Đ. (33) iz Guče zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Protiv još tri lica biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018