Претрага
[rstr_selector]
Фото: БК Борац

У генералном пласману Купа Србије у друмском бициклизму Борцу по три прва, друга и трећа места

Последња трка за Куп Србије у друмском бициклизму одржана је у суботу 14. октобра у Београду на кружној стази у парку пријатељства на Ушћу, а на њој су учествовали и бициклисти Борца. Сениор Дејан Цогољевић и јуниор Бошко Величић освојили су друга места, а победе у најмлађим категоријама остварили су полетарац Дамјан Димитријевић и млађи полетарац Ђорђе Станисављевић

Дужина једног круга била је 1,8 километара, а у зависности од категорије возио се различити број кругова.

Дечаци до 9 година, возили су један круг, а победу је остварио је Дамјан Димитријевић, који је у коначном генералном пласману био трећи, као и екипа Борца.

У категорији такмичара до 11 година, Ђорђе Станисављевић је освојио прво место, али је у генералном пласману био други место, док је екипа Борца освојила прво место.

У категорији јуниора Бошко Величић освојио је друго место, а у генералном пласману је био први као и екипа Борца прва.

У категорији сениора Дејан Цогољевић освојио је друго место, а у генералном пласману је заузео треће, док је екипа Борца освојила друго место.

Цогољевић није возио претходне две трке из овог циклуса због репрезентативних обавеза и екипа Борца није наступила у комплетном саставу, што је проузроковало да он и екипа не победе у Купу Србије, али процена у клубу је била да је за његов напредак боље да има више интернационалног искуства, с обзиром на то да му је ово прва сениорска сезона.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести