[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

U Ljubiću se otvara distributivni centar za poljoprivredne proizvode poručene preko Interneta

Kao deo projekta čačanskih i milanovačkih privrednika, na Zelenoj pijaci u Ljubiću u pripremi je objekat u kome će se distribuirati poljoprivredni proizvodi poručeni od proizvođača iz Moravičkog okruga putem Intereneta.

Potrošači koji odaberu i kupe određene proizvode putem Intereneta, imaće mogućnost da im se ti proizvodi isporuče kurirskom službom ili da ih lično podignu u ovom objektu čije otvaranje se uskoro očekuje, kaže čačanski privrednik Cane Jovanović.

Šta će se sve distribuirati

– Za sada, projekat nam dozvoljava da to bude samo hrana, ne rakije i vina. Biće onlajn poručivanje, može se doći da se preuzme roba ili se ta roba može isporučiti kurirskom službom. Takođe će biti i dostava za Beograd, za sada jednom sedmično, ali ako bude potrebe i više puta sedmično. Objekat je pripremljen, u toku je izrada unutrašnjih polica i enterijera, a trebalo bi uskoro da se otvori.

Prednost objekta je njegova lokacija

– Sa jedne strane objekat izlazi na Zelenu pijacu, a sa druge strane na parking u ulici koju znamo kao Stara pruga (Ulica Crvene armije). Zato mislimo da će biti pristupačan. Naš cilj je prvenstveno da dovedemo organizovane grupe koje dolaze u Čačak, jer tu mogu parkirati autobus i na jednom mestu mogu videti šta je to što mi proizvodimo, rekao je Jovanović.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Kултура | Вести | Одабране вести

Beldocs EHO у Културном центру Чачак

09.12.2023
Вести | Одабране вести

Виртуелни сајам запошљавања НСЗ

29.11.2023