Udruženja privrednika: Čačani zaslužuju civilizovanog gradonačelnika

Udruženja privrednika: Čačani zaslužuju civilizovanog gradonačelnika

0

Povodom izjava Velimira Ilića i verbalnog napada na privrednike grada Čačka, Udruženja preduzetnika Gradac 97, Unija 2000, Opšte udruženje i Udruženje poslovnih žena „Nadežda Petrović“, obratili su se javnosti saopštenjem u kojem navode da rečnik i stavovi gospodina Ilića ne priliče ozbiljnom političaru, funkcijama ministra koje je obavljao u prethodnim godinama, a naročito ne jednom kandidatu za gradonačelnika kakav je potreban Čačku.

Oni su dodali da takav način komunikacije mnogo više govori o gospodinu Iliću nego o bilo kome pomenutom u njegovim izjavama, te nisu želeli da odgovore na njegove provokacije u sličnom maniru.

– Smatramo da građani Čačka odavno zaslužuju ozbiljnog i kompetentnog gradonačelnika, koji će na civilizovan i argumentovan način diskutovati sa svim političkim opcijama o svim temama koje su od važnosti za dobrobit onih koji žive i rade u Čačku. Privrednici grada Čačka će nastaviti da podržavaju Miluna Todorovića, kandidata za gradonačelnika, jer ga smatraju jedinim ozbiljnim kandidatom koji može doprineti promenama u svim sferama gradskog života, dodaje se u saopštenju.

POSTAVI ODGOVOR