Претрага
[rstr_selector]

Uhapšen „kupac“ motornog goriva

Po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Čačku, kriminalistička policija je odredila meru zadržavanja P.S. (1978) iz Starčeva kod Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i krivično delo falsifikovanje službene isprave.

Osumnjičenom se na teret stavlja da je u periodu od 14. februara do 3. marta, ove godine, u svojstvu odgovornog lica privrednog društva „Pilipović centar“ iz Starčeva, iskorišćavanjem svog službenog položaja i ovlašćenja oštetio privredno društvo „ITP“ iz Trbušana za oko dva miliona dinara. Postoje osnovi sumnje da je P.S. od ovog privrednog društva preuzeo veću količinu motornog goriva koje je potom prodao jednom licu za gotov novac ne evidentirajući kupovinu u poslovnoj dokumetaciji preduzeća. Osumnjičeni preduzeću „ITP“ iz Trbušana preuzetu robu nije platio.

U nameri prikrivanja krivičnog dela, P.S. je uništio poslovnu dokumentaciju koja se odnosi na nabavku motornog goriva koje je dalje prodao bez evidentiranja u poslovnoj dokumentaciji privrednog društva „Pilipović centar“.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018