Uprava „Borca“ obećala igračima isplatu zaostalih zarada

Uprava „Borca“ obećala igračima isplatu zaostalih zarada

Fudbaleri čačanskog „Borca“ sutra nastavljaju sa treninzima jer im je uprava obećala da će sutra biti uplaćena septembarska plata; Predrag Teofilović, predsednik Upravnog odbora ovog kluba, kaže da oktobarska zarada „još nije dospela jer je sad novembar“

0

Igrači Fudbalskog kluba „Borac“ iz Čačka ni danas nisu trenirali jer im, prema njihovim tvrdnjama, nisu isplaćene plate. Predrag Teofilović, predsednik Upravnog odbora ovog kluba, kaže da klub igračima duguje platu za septembar i da će ona biti isplaćena sutra, a da oktobarska zarada, kako kaže, „još nije dospela jer je sad novembar“. Teofilović kaže da „Borac“ nema drugih dugova prema svojim igračima, ali ima prema restoranu u kojem su se igrači do skora hranili. On dodaje da će taj dug biti izmiren kao i svi drugi dugovi koje „Borac“ ima, ali nije znao da kaže kada će to biti. Sa druge strane, igrači „Borca“ kažu da će od sutra nastaviti sa treninzima i potvrđuju Teofilovićeve reči da su od uprave kluba dobili obećanje da će im sutra biti isplaćena septembarska plata.

Igrači veruju obećanjima

– Imamo čvrsto obećanje da će tako biti i verujemo u njega. Sutra ćemo svakako trenirati, odigraćemo i predstojeću utakmicu, a ako se desi da uplate ne bude bilo, u ponedeljak ćemo razgovarati o daljim koracima. Trenutno nam duguju jednu i po platu. Ima i igrača kojima se duguje više, dve do tri plate, ali to su obaveze koje su ostale od bivše uprave. Takvih igrača ima šest ili sedam i oni će imati posebne pregovore sa klubom u vezi sa tim, kažu igrači.

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR