[rstr_selector]

Konačno urađen nacrt plana detaljne regulacije Ovčar Banje

Nacrt plana detaljne regulacije Ovčar Banje konačno je završen, ali njegovom definitivnom usvajanju predstoji javna rasprava, ocena komisije i usvajanje Skupštine.

Nedostatak ovog dokumenta već godinama potencijalne investitore, koji su želeli da investiraju u ovo turističko mesto, odvodi na neke druge destinacije, a Ovčar Banja je još uvek potpuno turistički neiskorišćen prostor.

Gradska uprava Čačka posao izrade plana uređenja Ovčar Banje poverila je preduzeću za urbanizam i projektovanje “Urbanprojekt”, koje je nedavno završilo nacrt ovog projekta.

Gradska uprava za urbanizam u Čačku je objavila poziv za javni uvid u nacrt plana generalne regulacije Ovčar Banje. Nacrt budućeg izgleda dela banje pod Ovčarom i Kablarom, koji pripada čačanskoj teritoriji, biće izložen u prostorijama Gradske uprave za urbanizam, u holu Skupštine grada i mesnoj zajednici Ovčar Banja. Javna prezentacija ovog projekta biće održana 15.marta u sali čačanske Skupštine, a nacrt regulacije banje građanima će biti dostupan na uvid do 4. aprila.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *