Претрага
[rstr_selector]

Užička policija oduzela 62 kilograma rezanog duvana i 1.450 paklica cigareta

U protekla tri dana na području Užica i Kosjerića policija je u tri zaplene oduzela oko 62 kilograma rezanog duvana nepoznatog porekla i kvaliteta i 1.450 paklica cigareta bez akcizne markice.

Na osnovu naredbe sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Užicu, policija je pretresla stan i druge prostorije jednog Užičanina i oduzela oko 42 kilograma rezanog duvana nepoznatog porekla i kvaliteta i 1.450 paklica cigareta raznih marki bez akcizne markice. Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljeno skladištenje robe.

Druga zaplena je obavljena na zelenoj pijaci u Kosjeriću, tokom koje je policija kod jednog Čačanina pronašla šest kesa rezanog duvana ukupne težine oko tri kilograma. Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog izvršenog krivičnog dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su pretresli jednu trgovinsku radnju u Užicu u kojoj su pronašli i oduzeli oko 17 kilograma rezanog duvana nepoznatog porekla i kvaliteta. Protiv vlasnika radnje podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018