Zbog radova u Ulici Veselina Milikića najavljena povremena isključenja vode

Zbog radova u Ulici Veselina Milikića najavljena povremena isključenja vode

Radovi čačanskog „Vodovoda“ u Ulici Veselina Milikića trajaće sedam radnih dana i zahtevaće povremena isključenja sa vodovodne mreže, a korisnicima će biti obezbeđena mobilna cisterna sa vodom

0

U Ulici Veselina Milikića počela je druga faza rekonstrukcije, u delu od Učiteljske do Ulice Kralja Petra, a od danas radove izvodi i čačanski „Vodovod”, zbog čega će narednih dana dolaziti do povremenih isključenja vode.

Cisterna će biti na raspolaganju zdravstvenim ustanovama i privatnim korisnicima

S obzirom na to da se u tom delu grada nalaze važne zdravstvene ustanove biće postavljena mobilna cisternu sa vodom koja će na raspolaganju biti i građanima stambenih zgrada u toj ulici, navodi Vladimir Đinić, šef službe za održavanje i izgradnju mreže u „Vodovodu”.

– Mi ćemo Dom zdravlja i Zavod za javno zdravlje obaveštavati na vreme kada će ostajati bez vode, a postavićemo i pokretnu cisternu za najnužnije potrebe. Bićemo u dogovoru sa kolegama iz održavanja Doma zdravlja i svakodnevno ih obaveštavati šta se dešava. Ti poslovi će trajati najmanje sedam radnih dana i oni zahtevaju da se za oba objekta prave posebni vodovodni čvorovi zbog čega mora da se iseče postojeća distributivna mreža koja prolazi kroz Ulicu Veselina Milikića. Cisterna koju postavimo koristiće i stanovnicima zgrada u ovoj ulici, ali ćemo se potruditi da to bude najkraće moguće vreme obustave vode.

POSTAVI ODGOVOR