[rstr_selector]

Zlatibor spreman za predstojeće praznike

Uskršnje i prvomajske praznike mnogi po tradiciji provode u prirodi, a Zlatibor je jedno od mesta koje svake godine poseti veliki broj turista.

Prema rečima Jelice Tošić, iz Turističke organizacije Zlatibor, najposećenija izletišta su na Vodicama, u Ljubišu, Mušvetama, Sirogojnu i Semegnjevu. Ona kaže da će i ove godine u mnogim crkvama na Zlatiboru, među kojima je i ona u Ljubišu, biti organizovano tradicionalno kucanje uskršnjim jajima, dok će u Muzeju „Staro selo“ u Sirogojnu biti organizovana radionica farbanja jaja.

U nedelju, 1. maja, na Kraljevom trugu će sa početkom u 13 časova biti organizovana velika prvomajska žurka. Posetiocima će na raspolaganju biti i Stopića pećina, Muzej „Staro selo“ i Muzej „Pletilja“ u Sirogojnu, kao i vodopad u Gostilju, koji će produžiti radno vreme do 18 časova. Ski centar Tornik će raditi, a sadržaji u ovom centru biće otvoreni do 3. maja, u periodu od 10 do 17 časova. Posetiocima će na raspolaganju biti panoramska vožnja žičarom i adrenalinski sadržaji, kao što su bob na šinama i tjubing staza, miltifunkcionalni i mini golf tereni.

Поделите вести

Остави коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *