Претрага
[rstr_selector]

Dolijali kradljivci „jugića“

Pripadnici užičke policije, odredili su meru zadržavanja do 48 sati za D.M. (52) iz Korenite kod Loznice i D.R. (30) iz Požege, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i ometanje ovlašćenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i održavanja javnog reda i mira.

Sinoć oko 21 čas, policijski službenici su na putu Užice – Zlatibor, u Užicu, iznad Železničke stanice, zaustavili „jugo“, lozničkih registarskih oznaka, u kojem su se nalazili osumnjičeni, a koji su prethodno zaustavljani od strane saobraćajne patrole u Požegi, prilikom redovne kontrole saobraćaja. Dvojica muškaraca nisu se zaustavila po naređenju policije, već su nastavili vožnju ka Užicu.

Nakon zaustavljanja u Užicu, utvrđeno je da je vozilo kojim su upravljali otuđeno u Loznici pre dva dana. Ukradenim „jugom“ upravljao je osumnjičeni D.M, koji je nakon zaustavljanja vozila od strane policijskih službenika, počeo da beži, dok se na mestu suvozača nalazio osumnjičeni D.R.

Daljim radom, utvrđeno je da su osumnjičeni istog dana u Valjevu, takođe otuđili još jedno putničko vozilo marke „jugo“, koje je pronađeno od strane policijskih službenika u Centru za reciklažu „Šolc“ u Požegi. Policijski službenici oduzeli su pomenuta putnička vozila.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018