Претрага
[rstr_selector]

I Kraljevska vinarija u Topoli očekuje goste u Noći muzeja

Kulturna manifestacija „Noć muzeja“ biće održana 17. maja, po 11. put, a svoje učešće do sada je prijavilo više od 60 gradova u Srbiji, među kojima je i Čačak.

Ove godine, Noć muzeja ulazi u drugu deceniju postojanja, a o interesovanju publike, najbolje govori podatak da će osim velikih gradova, programske sadržaje moći da prate i stanovnici manjih mesta, poput Kosjerića, kao i oni koji u svojim mestima nemaju muzeje, kao što je Ivanjica.

Prošle godine manifestacija Noć muzeja, obeležena je nizom raznovrsnih kulturnih programa koji su prikazani na 405 lokacija. 

Prema najavama, u ovogodišnjoj Noći muzeja se očekuje učešće većeg broja gradova i sa još boljom ponudom kulturnih dešavanja. O tome šta će posetioci moći da vide u Moravičkom okrugu, saznajemo od Tijane Stojanović, iz beogradske organizacije Noć muzeja: 

Prema proceni organizatora, ali i stručne javnosti, veruje se da će najposećeniji i najatraktivniji program u ovom delu Srbije biti pripremljen na Oplencu. Šta će kulturni poslenici u Topoli pripremiti za svoje posetioce, saznajemo od naše sagovornice: 

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *