Mladi čačanski karatisti na turniru u Aleksandrovcu osvojili devet medalja

Mladi čačanski karatisti na turniru u Aleksandrovcu osvojili devet medalja

1

Na prvom kvalifikacionom turniru za državno prvenstvo održanom u subotu 12. oktobra u Aleksandrovcu, karatisti kluba „Pobednik 032“ ostvarili su odličan rezultat. Četiri predstavnika kluba su u Čačak donela devet medalja, kaže Marija Petković, trener.

– U pitanju su sledeće nagrade: Jana Zimonjić prvo mesto u katama, prvo mesto u dogovorenom sparingu, Luka Mladenović prvo mesto kate, prvo mesto dogovoreni sparing, Jovana Zimonjić prvo mesto borbe, drugo mesto kate i Suzana Jerinić treće mesto borbe, četvrto mesto kate. Ovo je za mene kao trenera veliki uspeh koji je bio i očekivan, s obzirom na rad i kvalitet koji stoji iza svega ovoga. Veoma sam ponosna što su moji učenici uspeli da budu najbolji među najboljima. Ovo je prvo takmičenje u sezoni sa neverovatnim uspehom, i mogu samo da poželim svim svojim takmičarima da u budućnosti nastave kao do sada, da opravdavaju ime čačanskog kluba. Uskoro predstoje druge kvalifikacije, zatim i finale državnog prvenstva, gde će naš grad, nadam se, dobiti državne prvake u karate sportu.

Karate klub „Pobednik 032“ vrši upis novih članova, a treninzi se održavaju ponedeljkom, sredom i petkom od 20.00 časova u sali Doma kulture u Konjevićima.

PODELI

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR