Претрага
[rstr_selector]

Vesna Stambolić: „Blistavi um” jednog čoveka se krije iza imena koalicije

Povodom saopštenja vladajuće koalicije SNS, SPS i NS u Lučanima u kojem osuđuju medijski nastup i izjave Vesne Stambolić, predsednice opštine Lučani, oglasila se i Vesna Stambolić rekavši da kritike na njen račun, kao i saopštenja potpisana imenom koalicije, piše jedan čovek koji sebi daje veći značaj nego što mu pripada i iza kojeg ne stoje odbornici triju vladajućih partija.

„Saopštenje piše osoba koja sebe doživljava skupštinom i državom

– Ovo nisu reči ljudi iz vladajuće koalicije, jer ono što sam ja govorila gostujući na  televiziji nije bilo upućeno koaliciji, već idejnom tvorcu i kreatoru kako ovog saopštenja, tako i gotovo svih podnetih amandmana na poslednjem zasedanju Skupštine. To saopštenje je smešno i bez argumenata, a piše ga građanin koji živi i radi u Čačku, a ima fiktivno prebivalište u jednom selu u našoj opštini, koji sebe doživljava skupštinom i državom. On preti da će predsednik opštine snositi sankcije, pa neka to izvoli i uradi, izjavila je Vesna Stamblić.

„Usvojeni budžet će biti realizovan

– Moj nastup u televizijskoj emisiji je imao cilj da se meštanima Lučana kaže šta je i koliko predsednik opštine sa svojim timom uradio u proteklom periodu, odnosno koliko je novca doneto u opštinu. Radi se o cifri od 700 miliona dinara. I prošle je godine isti ovaj čovek koji živi i radi u Čačku raznim manipulacijama prema odbornicima pokušao da iskreira drugačiji budžet nego onaj koji je prošao na Opštinskom veću. Nisam rekla da budžet neću poštovati, jer je on slovo zakona i nešto što je neprikosnoveno, ali tvrdim da onog koji je kreirao ovo saopštenje ne zanima budžet, već lična osveta. Da taj „blistavi um” zaista želi da dâ doprinos radu Skupštine, on bi se potrudio da sazna dokle se stiglo sa izgradnjom magistralnog voda Lučani-Puhovo, kod istih onih radnika Opštinske uprave koji mu dostavljaju poluinformacije kojima prilično nespretno barata, rekla je predsednica opštine Lučani.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *