autocacak1Generalpromet

HRONIKA

U saobraćajnoj nesreći u Gorjanima nastradao vozač “pežoa”

Jutros oko 8 sati u Gorjanima, na magistralnom putu Užice – Požega, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Ž.R. (47) iz Požege.
Opširnije...
Pročitano 42 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Rasvetljeno ubistvo u pokušaju koje se sinoć dogodilo u Kraljevu

Pripadnici kraljevačke Policijske uprave uhapsili su N.Đ. (32) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je sinoć, nakon kraće verbalne rasprave, kuhinjskim nožem naneo telesnu povredu u predelu grudnog koša jednom 48-ogodišnjem Kraljevčaninu.
Opširnije...
Pročitano 29 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Užice: Jedna osoba saslušana zbog teških krađa na štetu JKP “Bioktoš”

Užički policajci su saslušali jednu osobu iz Užica zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila jedno krivično delo teška krađa i dva krivična dela teška krađa u pokušaju na štetu Javnog komunalnog preduzeća „Bioktoš“ Užice.
Opširnije...
Pročitano 31 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kemenovana pekara u Požegi

Pripadnici užičke policije podneli su zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv jednog lica iz Požege, za koje se sumnja da je pod dejstvom alkohol, mermernom pločicom gađao u izlog pekare “Arena”, a zatim otišao do obližnjeg ugostiteljskog objekta i pred gostima pretio vlasnicima navedene pekare.
Opširnije...
Pročitano 36 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Mladić iz Užica zatvoren zbog teških krađa

Pripadnici užičke policije saslušali su V. T. (23) iz Užica zbog postojanja osnova sumnje da je tokom septembra i oktobra ove godine izvršio 11 krivičnih dela, od kojih 10 teških krađa i jednu krađu, na području Policijske uprave u Užicu.
Opširnije...
Pročitano 45 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U Čačku zaplenjeno 20 kg skanka

Čačanska kriminalistička policija je sinoć zaplenila oko 20 kilograma biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana - skank.
Opširnije...
Pročitano 71 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Užički policajci zaplenili veliku količinu cigareta bez akciznih markica

U nastavku akcije suzbijanja nelegalnog prometa duvana i duvanskih proizvoda, pripadnici užičke policije su pronašli 10.990 paklica cigareta marke "Marble“, bez akciznih markica ukupne vrednosti oko 8.000 evra i saslušali jednu osobu iz Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela nedozvoljena trgovina i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i održavanja javnog reda i mira.
Opširnije...
Pročitano 89 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)