autocacak1Generalpromet

HRONIKA

Mladić iz Užica zatvoren zbog teških krađa

Pripadnici užičke policije saslušali su V. T. (23) iz Užica zbog postojanja osnova sumnje da je tokom septembra i oktobra ove godine izvršio 11 krivičnih dela, od kojih 10 teških krađa i jednu krađu, na području Policijske uprave u Užicu.
Opširnije...
Pročitano 27 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U Čačku zaplenjeno 20 kg skanka

Čačanska kriminalistička policija je sinoć zaplenila oko 20 kilograma biljne materije za koju se osnovano sumnja da je opojna droga marihuana - skank.
Opširnije...
Pročitano 47 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Užički policajci zaplenili veliku količinu cigareta bez akciznih markica

U nastavku akcije suzbijanja nelegalnog prometa duvana i duvanskih proizvoda, pripadnici užičke policije su pronašli 10.990 paklica cigareta marke "Marble“, bez akciznih markica ukupne vrednosti oko 8.000 evra i saslušali jednu osobu iz Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela nedozvoljena trgovina i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti i održavanja javnog reda i mira.
Opširnije...
Pročitano 68 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Uhapšen sa 9,5 kg skanka

Čačanska kriminalistička policija danas je zaplenila oko 9,5 kilograma biljne materije, za koju se osnovano sumnja da je opojna droga skank. Kriminalistički policajci uhapsili su R. Z. (1956), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Opširnije...
Pročitano 79 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Užičanin krio marihuanu u podu automobila

Pripadnici užičke policije podneli su krivičnu prijavu protiv M. B. (31) iz Užica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Opširnije...
Pročitano 36 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dve osobe saslušane nakon pregleda u Sportskom centru u Bajinoj Bašti

Pripadnici užičke policije su sinoć, prilikom legitimisanja i pregleda lica u Sportskom centru u Bajinoj Bašti, kod jedne osobe pronašli smotuljak ispunjen biljnom materijom zelene boje za koju se sumnja da je marihuana. On je saslušan zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
Opširnije...
Pročitano 65 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Bajina Bašta: Zidao bez građevinske dozvole, pa inspektoru pocepao zapisnik uz brojne pretnje

Pripadnici užičke policije podneli su krivičnu prijavu protiv muškarca iz Bajine Bašte, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo građenje bez građevinske dozvole i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.
Opširnije...
Pročitano 295 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)